Paviljoen de Duinrand is een restaurant dat is gelegen midden in de natuur bij het Oostvoornse Meer. Paviljoen de Duinrand is een unieke plek waar u zich keer op keer culinair kunt laten verrassen omringd door een rustgevende omgeving. In de stijlvolle ambiance van ons restaurant bieden wij gerechten van hoge kwaliteit aan tegen een toegankelijke prijs.

Ons restaurant is 7 dagen per week geopend vanaf 10:00. Iedere dag gaat onze keuken van 12:00 open en sluit weer om 21:00. Kortom: U kunt de gehele dag bij ons genieten van onze gevarieerde gerechten!

Het menu

Ons restaurant heeft daarbij sinds kort een nieuwe menukaart. Dit betekent: Nieuwe gerechten, nieuwe smaken maar nog wel met de vertrouwde kwaliteit van de Duinrand. Onze koks staan voor u klaar om één van onze verse en lokale gerechten voor u klaar te maken. U kunt voor ons aanbod aan gerechten onze dinerkaart  of desertkaart online bekijken.

Bij ons restaurant kunt u voor of na uw dag in de omgeving van het Oostvoornse Meer heerlijke uitrusten en genieten van ons diner of lunchkaart. Met een grote open ruimte in de binnenzijde van het restaurant en een goed verlicht overdekt terras kunnen wij u van alle gemakken voorzien. Ook verwelkomen wij iedereen die alleen een (warm) drankje wilt drinken en bij wilt komen van de dag.

Buiten dat wij een volwaardig restaurant zijn bieden wij ook arrangementen aan zoals een high tea, teambuilding activiteiten, bruiloften, bedrijfsfeesten en wandelingen met een gids die alles van de omgeving weet.

Wilt u graag komen lunchen of dineren in ons restaurant? Reserveer dan nu online!