Paviljoen de Duinrand ligt gelegen aan het Oostvoornse Meer. Dit is dan ook de reden dat wij het belangrijk vinden om op onze website aandacht te besteden aan dit prachtige stukje natuur. Het Oostvoornse Meer maakt de ambiance van ons paviljoen compleet en verrast ons continue met haar natuurschone eigenschappen.

Het Oostvoornse Meer is een erg diep meer dat, mede door de diepte van wel 40 meer, vaak wordt gebruikt door sportduikers als trainingsplek. De grootte van het water is ongeveer 300 hectare en 2,5 kilometer breed. Het is tevens een meer waar veel sportvissers op af komen doordat er forellen in zwemmen.

Daarnaast wordt het meer ook intensief gebruikt door surfers en zeilers. Dit maakt samen dat u van een enorm mooi uitzicht kunt genieten op de talloze zeilboten die langsvaren. Door de gemoedelijke sfeer van het geheel waant u zich in een paradijs.

De omgeving rondom het Oostvoornse Meer

Wat ook erg populair is, is de omgeving rondom het Oostvoornse Meer. De omgeving rondom het meer bestaat uit mooie wandel- en fietsroutes die nooit vervelen.

Het gebied rondom het meer staat ook bekend als een natuurgebied waar u uitstekend vogels kunt kijken. Een aanrader hierbij is om in het najaar, de winter en het voorjaar dit te doen. In de najaarstrek kunt u genieten van de vele zangvogels die in de struiken rond het Oostvoornse Meer neerstrijken.

Onze aanvulling op uw dag

Wij willen graag uw dag bij het Oostvoornse Meer zo compleet mogelijk maken. Dit doen wij in de vorm van een heerlijke lunch, diner of (warm) drankje. Als restaurant, gelegen bij het meer, bieden wij u graag een plekje aan om even uit te rusten of nog even na te genieten.

Wij bieden daarnaast ook aan om, samen met een gids, het Oostvoornse Meer te ontdekken. Een gids die alles van omgeving weet laat graag de beste plekken zien van het meer. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

Wilt u online een plaats reserveren in ons paviljoen? Klik dan hier.