Paviljoen De Duinrand is gelegen in Oostvoorne. Wij vinden het belangrijk om op onze website ook aandacht te besteden aan de omgeving. Dit doen wij omdat de omgeving ons elke dag verbaasd met haar uitstraling en het een ware aanvulling op ons restaurant is.

Oostvoorne is een dorp dat onderdeel uitmaakt van Westvoorne en meer dan 8000 inwoners telt. De inwoners van dit dorp spraken traditioneel het Oostvoornsdialect, wat verwant is aan het Zeeuws. Het dorp was tot 1980 een zelfstandige gemeente bestaande uit dezelfde kern samen met Tinte.

Vanaf 1980 was de gemeente samengevoegd met Rockanje. Deze 2 dorpen worden hedendaags samen Westvoorne genoemd. Een leuk feitje over Oostvoorne is dat geen één straatnaam eindigt op “-straat”. Er zijn alleen paden, wegen en lanen.

Omgeving Oostvoorne

Oostvoorne kenmerkt zich door haar prachtige omgeving dat is gevuld met veel natuur. Het duingebied van Voorne omvat meer dan 200 hectare en behoort tot de belangrijkste natuurgebieden van Europa. Dit is mede door de gevarieerde flora en fauna die het natuurgebied van Oostvoorne bevat.

De natuurlijke omgeving van Oostvoorne maakt dat het een prachtig gebied is om te wandelen, fietsen of paard te rijden. U raakt hier nooit uitgekeken.

Onze aanvulling op uw dag

Wij bij Paviljoen de Duinrand zullen ervoor zorgen dat uw dag in Oostvoorne een goede start of eind kent. Wij doen dit in de vorm van een heerlijk diner of (warm) drankje om bij te komen van alles wat u heeft gezien.

In de ambiance van ons paviljoen kunt u, omringd door het natuurschoon van het Oostvoornse Meer zich culinair laten verassen. Wij staan iedere dag voor u klaar met een gevarieerde lunch of dinerkaart. Dit in combinatie met een toplocatie in Oostvoorne maakt uw dag onvergetelijk!

Wilt u reserveren? Dat kan eenvoudig via deze pagina.