MENU

DE SEIZOENEN HERKENBAAR OP HET BORD

De Duinrand is een modern restaurant en paviljoen met terras. Op onze locatie in een bijzonder natuurgebied zijn de seizoenen nadrukkelijk aanwezig. Onze koks spelen daar op in met gerechten die de seizoenen weerspiegelen, óf daar soms juist een beetje tegenwicht aan bieden. Wij hechten grote waarde aan het welzijn van mens, dier en natuur. Daarom gebruiken wij verse, eerlijke producten, die wij op onze beurt ambachtelijk bereiden. Wedden dat u dat proeft?

Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht en wij hebben voor elke trek wat wils: lunch, diner en ‘iets te drinken met iets erbij’.

Voor speciale vieringen en vergaderingen hebben we aparte arrangementen, die ons salesteam graag persoonlijk met je doorspreekt.

VAN DE KAART

Lente! Nieuw seizoen, nieuwe gerechten, nieuwe smaken, met de vertrouwde kwaliteit van De Duinrand. Onze koks staan weer voor u klaar om met liefde de lekkerste seizoensgebonden gerechten, die zoveel mogelijk gemaakt worden van de beste lokale producten, voor u te bereiden.

LUNCH

Voor elk wat wils: met de gerechten op de lunchkaart kan iedere gast zijn trek stillen. Van Hollandse klassiekers tot wereldgerechten: vis, vlees, vegetarisch en vegan. En ook hier geldt weer vers, duurzaam en (h)eerlijk.

DINER

Zoals bekend werken wij met verse producten van hoge kwaliteit, wat dankzij de open keuken goed zichtbaar is. Op de Seizoenskaart wordt de passie van de keuken echt goed zichtbaar; hierop staan kleine gerechten die u zelf naar smaak kunt combineren tot een menu. Deze kaart is zeer geschikt voor shared dining. Iedere 2 à 2,5 maand worden er een aantal gerechten op deze kaart gewisseld, zodat de Seizoenskaart ook voor onze vaste gasten fris en verrassend blijft.

MENU VAN HET SEIZOEN

Culinaire gerechten van de mooiste seizoensproducten. Om te proeven of om samen te delen. Alle gerechten zijn klein van formaat, wij adviseren om minimaal 3 gerechten per persoon te kiezen welke wij als voor-, tussen- en hoofdgerecht zullen serveren.

DESSERT​

De desserts van onze chef zijn een volwaardige afsluiting van uw maaltijd en méér dan een plaatje.

DRANKEN

Iets verwarmends, verkoelends, of verkwikkends, wij serveren het allemaal. Naast de standaards, ook de cocktails en bieren van het seizoen.