Restaurant Paviljoen de Duinrand is een restaurant gelegen in Oostvoorne met een gemoedelijke sfeer. Gelegen aan het natuurschone Oostvoornse Meer maakt dat u met een prachtige omgeving heerlijk kunt dineren en genieten. In combinatie met ons vriendelijke personeel zorgt dit voor een onvergetelijke avond samen met uw vrienden en/of familie.

Om uw diner zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij een nieuw gevarieerd menu opgesteld. Dit samen met oude vertrouwelijke kwaliteit die Paviljoen de Duinrand aanbiedt maakt voor heerlijke gerechten voor iedereen die uit eten gaat in Oostvoorne.

Ons dinerkaart bestaat uit een gevarieerde selectie gerechten voorbereidt met lokale en verse ingrediënten. Wij hebben verschillende voorgerechten, salades, soepen en hoofdgerechten waardoor we voor ieder wat wils kunnen aanbieden. Bekijk hier ons volledige menukaart.

Reserveren

Als u uit eten wilt gaan in Oostvoorne kunt u bij Paviljoen de Duinrand perfect terecht. Wij heten u en uw vrienden en/of familie graag welkom in ons restaurant.

Het is mogelijk om bij ons online te reserveren.