ARRANGEMENTEN

WIJ HOUDEN VAN FEESTVIERDERS EN
GOEDE-HERINNERINGVERZAMELAARS

Wij begrijpen dat bijzondere momenten om bijzondere aandacht vragen Daarom zorgen wij graag voor die extra ster * bij uw herinnering, of u die nu gaat delen met familie, vrienden en kennissen, of collega’s.

Onze omgeving is al heel bijzonder, bovendien beschikken wij over een exclusieve ruimte en een romantische tuin. Die kunnen wij in overleg met u inrichten voor uw bruiloft, private dining, business event of vergadering, of de viering van welke mijlpaal dan ook. Ook voor outdoor-activiteiten en bijvoorbeeld een high tea stelt ons salesteam graag in overleg met u een arrangement samen.

WIJ REGELEN, U ONTSPANT

Ons vakkundige sales-team maakt van uw ideeën en wensen voor een bijzondere gebeurtenis in uw privé- of zakelijk leven een concreet plan. Door hun jarenlange ervaring weten onze medewerkers wat uw event nodig heeft.

BRUILOFT

Wij kunnen zorgen voor een sprookjesachtige invulling van uw bijzondere dag in onze sfeervolle feestzaal en/of de daarnaast gelegen tuin met trouwprieel.

HIGH TEA

Een high tea is de ideale manier om met vrienden, familie of collega’s ongedwongen samen te zijn. Wij zorgen voor een feestelijke tafel en uitnodigende lekkernijen, zodat u en uw gasten zich kunnen concentreren op het genieten.

ZAKELIJK: VERGADEREN

De Duinrand heeft alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes perfect te kunnen organiseren.

 

Sfeer_galerijfoto_600x600_vergader
SPORTIEF GENIETEN IN DE OMGEVING

De omgeving van De Duinrand nodigt uit tot bewegen, alleen of in groepsverband. Een idee voor een teambuildingsactiviteit van uw bedrijf? Wij brengen u in contact met een organisator.

WANDELEN MET EEN GIDS

Als je op pad gaat met iemand die een gebied kent, zie en hoor je meer. Bij De Duinrand kunt u zich aansluiten bij een gids van het Zuid-Hollands Landschap voor een groepswandeling, al dan niet na gebruik van onze lunch.

Bekijk hieronder onze kerstmenu’s.

Wilt u meteen reserveren?
Stuur dan een mail naar sales@paviljoendeduinrand.nl